Будь-яка господиня користується своїми секретами в приготуванні того чи іншого блюда, які дозволяють зробити вечерю ще смачніше.
Наприклад, багато кулінарів кладуть в котлетний фарш цукровий пісок.
Тому, хто вперше зіткнувся з таким несподіваним компонентом в складі котлет, складно повірити, що цей солодкий продукт не зіпсує смак м’ясної страви.
Однак на ділі все виявляється зовсім інакше-додавання цукру в фарш в буквальному сенсі перетворює звичне всім страву.
Цукровий пісок в котлетах призводить до того, що смак і консистенція готового блюда значно поліпшується.
М’ясні биточки виходять надзвичайно м’якими, соковитими і ніжними і просто тануть у роті.
Не варто побоюватися того, що котлети вийдуть солодкими – якщо ви не переборщіть з сипучим продуктом, солодкість буде зовсім непомітна.
Розумна пропорція полягає в 1 столовій ложці цукру на кілограм м’ясного фаршу. Додавати підсолоджувач слід на тому етапі, коли ви всипати сіль і інші спеції.