Гастроентеролог розповіла, для кого можуть бути небезпечні кабачки

Кінець літа-сезон кабачків. Це смачні і корисні овочі, які активно застосовуються в кулінарії.

На основі цього продукту виходить безліч відмінних закусок, які готуються максимально швидко.

Але далеко не всім людям можна спокійно вживати кабачки.

Пов’язано це з тим, що в плодах багато вітаміну З, який у великій кількості подразнює слизову органів шлунково-кишкового тракту. В результаті може бути загострення гастриту або виразки.

Гастроэнтеролог рассказала, для кого могут быть опасны кабачки

Про це розповіла доктор Олена Маніло, пише” Газета.Ru».

Фахівець зазначила, що не варто переборщувати з продуктом тим людям, які страждають від сечокам’яної хвороби, ниркової недостатності, оскільки овоч має сильний сечогінний ефект.

Чоловікам і жінкам із зайвою вагою треба звернути більше уваги на спосіб приготування овоча.

У сирому в Кабачку всього 24 калорії, але ось при смаженні з додаванням борошна і масла таке частування буде містити до 150 калорій на 100 грамів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.