Ніжні і мереживні млинці-гордість будь-якої господині, яка любить і вміє готувати для себе і своїх близьких.
Досвідчені кулінари назвали 5 хитрощів приготування млинців, завдяки яким це блюдо вийде воістину ідеальним.
Смачні млинці виходять із суміші пшеничного і гречаного борошна.
Особливу легкість страві додасть комбінація двох інгредієнтів-молока і мінеральної води.
А як бути з жовтками і білками? Якщо класти одні лише білки, то тісто вийде дуже в’язким. Якщо додавати тільки жовтки, то блюдо буде м’яким і ніжним, але млинці виходять легко рвуться.
Важливо не перегрівати сковороду. В іншому випадку на млинцях при випіканні утворюються бульбашки. Крім того, млинці буде важче зняти зі сковороди.
Щоб тісто не пригорає, перед смаженням сковороду потрібно натерти сіллю. Тоді млинці будуть легко перевертатися і не будуть рватися.