Як правильно зберігати котлети, щоб не стали слизькими і липкими завчасно і зберегли свіжість

Практично жодне застілля не обходиться без котлет. Котлети досі залишаються одним з популярних страв.

Нерідко господині намагаються запастися котлетними напівфабрикатами про запас або готують їх відразу багато, щоб використовувати на наступний день.

Однак не всі знають, як правильно зберігати котлети протягом декількох днів і зберегти соковитість продукту.

Як правильно зберігати котлети, щоб не зіпсувати смак

Напівфабрикати і готові котлети повинні зберігатися в різних умовах.

Как правильно хранить котлеты, чтобы не стали скользкими и липкими раньше времени и сохранили свежесть

Котлетні заготовки зберігаються в холодильнику не довше 6-8 годин. Перед відправкою на зберігання заготовки обмотують харчовою плівкою, що допоможе вберегти соковитість.

Як відомо, напівфабрикати легко вбирають запахи, тому їх краще зберігати окремо від інших продуктів.

Що стосується готових котлет, то при зберіганні при плюс 5 градусах вони можуть залишатися придатними до вживання і через 2 дні.

Котлети найкраще зберігати в поліетиленовому пакеті, пластиковому лотку з щільною кришкою або глибокій мисці, накритій щільною плівкою.

У герметичній тарі смажені котлети можуть пролежати в морозилці 3 місяці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.